Första helgen i september 2011 parades Maja (Wintergold´s Tuammed Breeze (Duckflight Autumn Breeze for Gleen Mhor) nere i Danmark. Vi fastnade för Breeze för hans fina, friska linjer och för att han verkade vara en så trevlig hund. Det är han verkligen! Så mjuk, lyhörd och arbetsvillig. En underbar kille! Det känns bara så rätt. Och det tyckte visst Maja också. :-)

Kvällen den 2 november föddes valparna. 5 hanar och 3 tikar. Allt har gått jättebra, de är friska, pigga och så fina alla åtta! Maja är mycket mån om dem och pysslar om dem på alla sätt och vis. 


Så nu har vi åtta härliga veckor framför oss innan sju av dem får flytta till nya hem. För en tikvalp behåller vi själva. 

Den här bilden är bara ett smakprov. Det finns fler bilder på valparna i vårt album, under fliken "Valpar". 


Både Maja och Breeze är friska: friröntgade på höfter och armbågar.samt ögonlysta. Maja är testad för GR PRA1 - Normal. De är båda pigga, glada och aktiva hundar med jaktlinjer. Fler bilder på Breeze och Maja, och likaså på Maja från valp tills nu, finns i vårt fotoalbum

Titta gärna på valparnas stamtavla.

Vi tycker att det är mycket viktigt att det ända från början känns rätt både för dig som är intresserad av en valp och för oss som uppfödare. Därför vill vi gärna att du/ni kommer och hälsar på.

När valparna är 8 veckor kommer de att vara: Registerade i SKK, ID-märkta (chip) regelbundet avmaskade, vaccinerade, veterinärbesiktigade och Dolda fel försäkrade.

Det vi förväntar oss är att du/ni noga ska ha tänkt igenom både valet av ras och detta att få en familjemedlem. Våra goldens är aktiva hundar. Att ha en hund innebär ett stort ansvar i 10-12 år, eller mer. Vid 12-15 månaders ålder ska varje valp från oss höft- och armbågsröntgas.

Nyheter

Valpträff!

Vi planerar en valpträff söndagen den 26 februari - då valparna är 16 veckor.


17 december

Vi har fortfarande några hanvalpar kvar till rätt hem!


1 december

Nu är valparna fyra veckor och får alltså ta emot besök!


26 november

Välkommen till världen lilla Elna! Stort GRATTIS till våra kära vänner Jenny och Daniel!


2 november

I kväll föddes valparna! Se mer info under fliken "Valpar"


1 november

Nu kommer valparna när som helst! Tempen har gått ner ordentligt, så det är bara att vänta. Så här ser Maja ut nu. Mer info kommer så snart de är födda!


28 oktober

Välkommen till världen lilla Tilde! Stort GRATTIS till mamma Anna-Carin och pappa Axel som fick en liten dotter tidigt i morse! (läs natt...)


11 september

Idag fick Karin & Maja andra pinnen i Agility, Hoppklass 1. Och en andraplats.4 september 2011

Nu är vi hemma igen i Sverige efter en tur till Danmark med Maja. Fyra fina parningar blev det med Breeze.


22 maj

Idag tog Mickis & Maja första pinnen i Agility, Hoppklass 1. De knep minsann en tredjeplats! Grattis!14 april 2011

Maja tog sitt tredje förstapris i lydnadsklass 1 och fick därmed sin första titel: LP1. Som en bonus kom hon dessutom på första plats.